Linkek a témában:
Zelenák János: A halászlé titkai
Szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez. Egy szórakoztató útikalauzhoz hasonlóan nem csak az utazás (főzés), hanem az olvasás is kellemes lehet. A recept egyszerű és garantáltan káros adalékoktól mentes, ízletes étel...
Meghatározás
Szakácskönyvek minden mennyiségben. A WEB-en található receptgyűjtemények, szakácskönyvek bő választéka. Nyomtatott szakácskönyvek tematikus bontásban. Híres szakácsok, szakácskönyv írók munkái. Diétás szakácskönyvek, a világ konyháinak megismertetése.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!